Centar za dramsku umjetnost (CDU) je neprofitna, nevladina organizacija osnovana 1996., koja okuplja kazališne i kulturne stručnjake koji se zalažu za afirmaciju i unapređivanje suvremene, posebno izvedbene, umjetnosti u Hrvatskoj. Fokus CDU-a je tijekom godina prelazio od problematiziranja izvedbene umjetnosti do uspostavljanja multidisciplinarnog pristupa i podržavanja oblika umjetnosti koje izmiču dominantnim umjetničkim strujanjima u Hrvatskoj.

Karla Crnčević, diplomirala dramaturgiju na Akademiji dramske umjetnosti, te stekla diplomu na preddiplomskom studiju komparativne književnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Od 2012. godine intezivno radi pri stranim i domaćim produkcijama kao filmska radnica. Poeziju, prozu i kazališnu kritiku objavljivala u časopisima: Zarezu, Re, Knjigomatu, Kazalište, povremeno surađuje s Trećim programom hrvatskog radija.
Živi gdje radi.

Mila Pavičević je dramaturginja, spisateljica i pjesnikinja. Trenutno živi negdje između Berlina, Zagreba i Dubrovnika. Tijekom studija grčkog jezika i književnosti i komparativne književnosti na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu sudjelovala je u studentskim prosvjedima. U tom je trenutku, promatrajući kretanje ljudi u javnom prostoru, otkrila interes za koreografiju, te je završila MA studij dramaturgije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Radi u polju izvedbenih umjetnosti u različitim konstelacijama, pretežno na nezavisnoj sceni. Pokušava redovito pisati i njezini radovi su objavljeni i prevedeni u različitim kontekstima od Albanije i Makedonije do Japana i Latinske Amerike. Međutim, ne vjeruje u ideju pisca kao solo čina, već se radije odlučuje za interdisciplinarne projekte u suradnji s drugim umjetnicima. Njezino polje interesa uključuje teatar Samuela Becketta i Bertolta Brechta, arhitekturu i ne-mjesta, pseudodokumentarizam, punk pokret, filmove o superjunacima, pisanje putopisa i dnevnika, te lake note hrvatske popularne glazbe.

Orsat Franković grafički je dizajner koji živi i radi u Zagrebu i Dubrovniku. Diplomirao je 1995. na Studiju dizajna Ahitektonskog fakulteta na Sveučilištu u Zagrebu, a magistrirao 1997. na Royal College of Art u Londonu. Bavi se dizajnom vizualnih komunikacija za institucije u kulturi i korporativne naručitelje oblikujući vizualne identitete, poštanske marke, knjige, časopise, plakate, reklamne kampanje, ambalažu i postave izložbi. Od 2001. kreativno vodi studio Laboratorium kojem je i suosnivač, a 2012. samostalno osniva studio Flomaster. Dobitnik je mnogobrojnih domaćih I međunarodnih priznanja: Icograda Excellence Award, AICA Award, European Design Award, Premio Asiago per l’arte philatelica, Red Dot, IF-Communication Award, Art Directors Club NY, Perfect 10 Award, MIAF Gold, Good Design Award, London International Award, ZGRAF Grand Prix… Radovi su mu objavljivani u nizu međunarodnih publikacija: Eye, Creative Review, ID, Novum, Print, How, Graphis, +Design, Communication Arts…

align-justify arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down plus minus check cross arrow-left-tall arrow-right-tall magnifier